Rólunk

Köszöntjük a Biblia Szövetség Egyesület honlapján!

A Biblia Szövetség 1989. május 1-jén megalakított nonprofit, keresztyén civil szervezet. A szervezet neve 2015-ben Biblia Szövetség Egyesületre változott. Hitvallásunkat, célkitűzéseinket itt ismerheti meg: Hitvallás, Alapszabály. Szervezetünk tevékenységét választott tisztségviselők és tagjaink önkéntes munkájával, ill. állandó munkatársakkal végzi.

Tagságunk nagyrészt a magyarországi protestáns felekezetek valamelyikéhez tartozik, de számosan csatlakoztak a szomszédos, magyarok lakta területekről, valamint a diaszpórából is. Hálásak vagyunk, hogy már több mint harminc éve szervezhetünk alkalmakat az ország különböző pontjain Isten Igéjének tanulmányozására, a bibliai evangélium hirdetésére, testvéri találkozásokra: egy-egy napra vagy hosszabb időszakra. Bővebben

Tevékenységünkben különös hangsúlyt kap a Bibliának, mint Isten elévülhetetlen üzenetének megismertetése, megértetése. Ezt a célt szolgálják bibliaiskolai tanfolyamaink is. Bővebben

Honlapunkon keresztül látogatóink bepillantást nyerhetnek tevékenységünkbe, az egyesületi életbe. Aktuális rovatunkban tájékoztatjuk az érdeklődőket a várható programokról, eseményekről. Ugyanitt található a hétfőnként megjelenő Heti üzenet, ami egy-egy bibliai tanításra szeretné ráirányítani a figyelmet.

A Biblia és Gyülekezet c. folyóirat nyomtatásban negyedévenként jelenik meg, de digitális változatban is olvashatók mind az aktuális, mind a korábbi számok tartalma. 

Az Ébredés Alapítványt a Biblia Szövetség alapítványa Ébredés Alapítvány, ami az egyesület céljait kiadványok megjelentetésével, forgalmazásával támogatja. Internetes kiadványrendelést kezdeményezhet a Webáruház felületén.

Amennyiben kíváncsi a Biblia Szövetség megalakulásának bővebb történetére, akkor kattintson ide.