Általános szerződési és felhasználási feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Az Ébredés Alapítvány webboltjának böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a webbolt használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért.

Egyet nem értés esetén kérjük, ne használja a rendszert.

 

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Ébredés Alapítvány

Székhely: 2119 Pécel, Kálvin tér 2/b.

Adószám: 18663585-2-13

Nyilvántartási szám: 13-01-0000790

Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Budapest Környéki Törvényszék

Telefon: +36 28 452 334

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Az Ébredés Alapítvány web boltja keresztyén témájú kiadványokat forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

 

A megjelenített termékek online, a webbolt szoftverén keresztül rendelhetők meg. A feltüntetett árak a szállítás költségét nem tartalmazzák. A megrendelt termék(ek) postai úton kerülnek kiszállításra.

 

A vásárlás pillanatában a webboltban feltüntetett árak a mérvadók, az árváltoztatás jogát ugyan fenntartjuk, de az esetleges új árakat a web boltban azonnal korrigáljuk.

 

Regisztráció

A webboltban a vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni, több szállítási/számlázási címet is felvehet, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti.

 

A regisztráció nem vesz igénybe egy percnél több időt. A telefonszám megadását azért kérjük, hogy a Magyar Posta értesítést küldhessen a kiszállítás időpontjáról, azt marketingcélra semmi esetre sem használjuk fel.

 

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

 

A megrendelés folyamata

A webboltban található termékek megvásárlásához a termékeket a virtuális Kosárba kell tennie, majd a Pénztárban számlázási és szállítási cím ellenőrzése után, a szállítási és fizetési módok megadása után véglegesítenie a megrendelést.

 

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 9-től 16-óráig történik.

 

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

 

Szállításai határidő: 2-10 nap

 

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

 

Rendelésnél átutalás (OTP 11742331-20090656), vagy postai csekk kérhető.

Utánvételt csak kivételes esetben intézünk.

 

A webbolt vásárlóinak részére kedvezményt biztosítunk, amelynek mértékét az adott termék mellett feltüntetjük.

Ezen kívül csak a postaköltséget számítjuk fel.

A végösszeg a csomagban küldött számlán lesz feltüntetve.

 

Személyes átvétel

Hétfő – Péntek 9-16 óráig.

2119 Pécel, Kálvin tér 2/b.

Más időpont lehetséges, de egyeztetni kell telefonon: +36 28 452-334

 

Kérjük, olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben is át tudja venni a csomagot!

A kapcsolatfelvétel érdekében mindenképpen adja meg telefonszámát!

A számla (és a csekk) a csomagban található.

 

Szállítási díjak

Postaköltség: a Magyar Posta aktuális legkedvezőbb díjszabása szerint.

 

Reklamáció, garancia

Kérjük a csomagot átvételkor szíveskedjék megvizsgálni és a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, a csomagot pedig ne vegye át! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt sajnos nem áll módunkban elfogadni.

 

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az Ébredés Alapítvány webboltja köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet.

 

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 8 (nyolc) munkanapon belül teheti meg.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma. A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. Kérjük, a terméket ne utánvéttel küldje vissza!