Szilveszter fiataloknak! (30-)

Ifiszilveszter 2014

 

Kedves Fiatalok!

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2018-ban is szeretettel várunk mindenkit a Biblia Szövetség ifjúsági szilveszterére.
Remek lehetőség ez arra, hogy más keresztyén fiatalokkal, vidáman, testvéri közösségben zárjuk az évet, és köszöntsük 2019-et.
A programban lesz igei alkalom, sok játék, és közös vacsora.

Várunk 2018.12.31-én 18:00-tól a Biblia Szövetség Egyesület székházában (2119 Pécel, Kálvin tér 2/b), ami megközelíthető autóval, BKK busszal (Bp. Örs Vezér térről induló 169E járat, Pécel, Kossuth tér megállónál kell leszállni), vonattal Budapest Keleti-pu., vagy Hatvan felől Pécel állomásig utazva.

Részvételi feltétel: 16-30 életév

Egy tálca sütit / üdítőt is szívesen fogadunk, egyébként a program ingyenes, de szükséges, hogy előre jelezzétek szándékotokat a facebook eseménynél, vagy e-mailben.
A színes programokban megfáradtak részére éjszakai pihenést 2-3 ágyas szobákban tudunk biztosítani, ehhez párnahuzatot, hálózsákot (vagy lepedőt, takaróhuzatot) hozz magaddal! A férőhelyek korlátozottak, emiatt igényeiteket előre jelezzétek!

FIGYELEM! A SZÁLLÁSHELYEK IDŐKÖZBEN BETELTEK! A programra jelentkezéseket továbbra is fogadunk, de szállást már nem tudunk biztosítani, kérjük vegyétek ezt figyelembe.

Minden résztvevőnek ajánljuk a program lezárása végett a január 1-jén, 10.00-kor kezdődő református gyülekezeti istentiszteletet.

Érdeklődés, jelentkezés: telefonon (munkaidőben): 06 28 452 334/111, e-mailben: bsz@bibliaszov.hu.
Hívjátok barátaitokat is!

Várnak Téged is a szervezők

lufik